images

Om ICEPAW

 

DÄRFÖR ÄR FISK BRA FÖR HUNDAR

I princip behöver hundar två typer av fettsyror: mättade och omättade, som återigen framträder som enkla och fleromättade fettsyror. De fleromättade fettsyrorna inkluderar omega 3 och omega 6. De är livsnödvändiga(kan inte bildas av själva organismen) och är nödvändiga för den metaboliska processen. Därför måste ges dagligen i kosten.
Många typer av hundmat innehåller idag främst fett av omega 6-typ. Bra hundmat kompletterar omega 3-fettsyror med kosttillskott som fiskolja eller linolja.
Ett högt innehåll av naturliga omega3-fettsyror finns framför allt i fisk (fiskolja). Därför är  sill  utmärkt för hundmat och som en fettsyreleverantör.
Det är dock också viktigt att de två fettsyrorna har ett balanserat förhållande med varandra. För ICEPAWs produkter rekommenderr vi  ett förhållande på 1: 4 (omega3 / omega6).
Behovet av mängden essentiella fettsyror är individuellt för hundar och kan variera beroende på livsfas och situation. Aktiva hundar som tävlar och utsetts för extra tress behöver betydligt mer energi än genomsnittliga aktiva hundar.
 

1. Vital plus TAURIN
Taurin är en aminosyra. Den produceras av hunden själv, men som ett väl doserat tillägg kan det förhindra hjärtsjukdomar och stärka immunförsvaret. Taurin hjälper till att neutralisera radikaler, främjar ämnesomsättningen, förbättra matsmältningen och stimulerar hjärnaktiviteten. Främjar att din hund blir piggare och mer fokuserad.

2. Vital plus GLUKOSAMIN
Att förstärka med glukosam (från skal av grönläppademusslor) stärker ledfunktionen och broskuppbyggnad. Därigenom främjas hundens rörlighet och livsglädje genom hela dess livslängd.

3. Vital plus ROSMARIN
Rosmarin har en antibakteriell och cirkulationshöjande effekt. När Rosmarin doseras rätt hjälper det till att öka blodcirkulationen. Just därför kan blir Rosmarin ge en stressavlastande och genom det en läkande effekt.

Michael tetzner

Totalt har Michael kört över 300 tävlingar hemma och utomlands, och i mer än 260 av dem har han fått en ranking bland de tre bästa.
Stora framgångar (utdrag)
Världsmästare 2012
2011 världsmästare
2010 Första plats i Asdra poängterar Alaska
1999 Guinness rekordbok med världsrekord
 

ICEPAW NÄRINGSKONCEPT

Hunden är en underart till vargen som behöver hela bytets näringsämne varje dag i sin kost. Detta inkluderar också växtbaserade ingredienser. Av denna anledning är en kost med t.ex. slakteriavfall en begränsad diet.

För att undvika intolerans och säkerställa en god tillgång till näringsämnen och få hög smältbarhet är foderingredienserna nedan tydligt definierade enligt nedan (med undantag för lamb & rice samt anka & potatis).

1. En animalisk proteinkälla havsfisk (singel protein)
2. Ris som huvudsaklig källa till kolhydrater (hög smältbarhet)
3. Med värdefull fiskolja, Omega-3/6-fettsyror med EPA/DHA
.

Alla ICEPAW-produkter går bra att kombinera med varandra när fodersammansättningen matchas. Oavsett om det är torrmat med våtmat eller med snacks och oljor.

kONTAKTA OSS

ICEPAW SVERIGE
DOMARRINGEN 43
804 33 GÄVLE
TEL: 070-8719445
Mail: icepawsverige@gmail.com

 

ICEPAW KÖPEVILLKOR